Explore
Stockholm

Vi är stolta över att presentera en helt ny upplevelse av Stockholm.
En ny form av guidetur.

Explore Stockholm är en interaktiv guide där du själv bestämmer vilket Stockholm du vill utforska – ditt val avgör vilka platser vi besöker och vilka berättelse du får uppleva.

En interaktiv
upplevelse

Explore Stockholm skulle kunna beskrivas som korsning av en vodcast, podcast och ett rullande museum som tar dig rakt in händelsernas centrum.

Guiden styrs av en applikation som bygger på GPS-positionering och geo-fencing-teknik som triggar olika berättelser om de platser vi besöker. Med en berättarröst ur högtalarna och rörliga bilder på skärmarna får du uppleva Stockholm på ett sätt du aldrig gjort förut.

Tablet
Explore Stockholm Crime

Stockholm Crime är en guide i Stockholms undre värld. Vi tar dig på en resa där du får uppleva berättelser och besöka de platser där stadens större brott i modern tid ägt rum. Tillsammans med dokumentärprofilen Anton Berg, som du känner igen från P3-dokumentär, i högtalarna och rörliga bilder på skärmarna utforskas flera brottsfall som fått uppmärksamhet utanför Sveriges gränser.

Cityguide

I Stockholm Cityguide tar vi dig bakom kulisserna. Bortom den klassiska sortens turistinformation finns det riktiga Stockholm. Vi ger dig inte bara svaret på vilka ställen som är värda att besöka utan går också in på djupet på vad som utmärker stockholmarna. Efter turen kommer du med all sannolikhet spendera resten av semestern på stadens smultronställen.

Lanseras under 2015

Celebrities

Stockholm är vagga och bakgård för många stora namn i världen. Med vår kändisguide får du veta mer om var de finns, vad de gör och spännande historier om hur allt började.

Du kommer att öka dina odds för att stöta på dem under din vistelse här.

Ditt val

Vi har tagit fram Explore Stockholm för att du ska få chansen att välja vilket Stockholm du vill uppleva. Därför tar vi gärna emot ditt önskemål om nästa guide-kategori. Oavsett om du vill uppleva platserna där våra största filmsuccéer spelades in med augmented-reality-funktioner eller få en snabbguide i Stockholms nattliv - hör av dig till oss!

Boka en
upplevelse

Den 29 juni lanserar vi vår första kategori, Stockholm Crime - boka din guideupplevelse här. För mer information läs gärna vanliga frågor nedan eller kontakta oss på kundcenter@taxistockholm.se.

Hämtning: Fritt innanför tullarna
Lämning: Fritt innanför tullarna
Ruttens id: Cirka 90 min, inklusive upphämtning och avlämning
Kostnad: 950 kr

Bokningsuppgifter

Välj tid

  • 18:00
  • 18:30
  • 19:00
  • 19:30
  • 20:00
  • 20:30
  • 21:00
  • 21:30
  • 22:00

Vi har föreslagit några tider ovan, men ni kan även välja en annan tid om ni önskar.